Een Plek voor Iedereen

Bij Sectie ODE geloven we sterk in het feit dat er altijd plaats is voor nieuwe leden, ongeacht hun niveau van kennis of ervaring. Of je nu een doorgewinterde expert bent of net begint met het verkennen van de wereld van radioamateurisme, je zult bij ons een gemeenschap vinden die je ondersteunt en verwelkomt.


Interesse is de Sleutel

Een veelvoorkomende misvatting over radioamateurisme is dat men een uitgebreide technische kennis moet hebben voordat men kan beginnen. Bij Sectie ODE geloven we echter dat interesse de sleutel is. Zolang je gepassioneerd bent over de hobby en bereid bent om te leren, zullen wij je ondersteunen bij elke stap van je reis.


Opleidingen en Begeleiding

Binnen de UBA bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en begeleiding aan voor degenen die hun radioamateurvergunning willen behalen. Of je nu geïnteresseerd bent in het behalen van je basisvergunning of het nastreven van meer geavanceerde licenties, onze ervaren leden staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het behalen van je doelen.


Hieronder zie je enkele sfeerbeelden van de Workshop solderen van SMD die we in 2016 organiseerden.

Meer details kan je vinden op deze link.

Wil je radioamateur worden neem dan eens een kijkje op deze link waar we meer uitleg geven over wat je allemaal moet weten.


ONL / SWL: Luisteraars Welkom!

Niet iedereen die geïnteresseerd is in radioamateurisme wil zelf uitzenden. Voor diegenen die liever luisteren en observeren, bieden wij ook begeleiding aan voor Shortwave Listeners (SWL / ONL). Of je nu geïnteresseerd bent in het luisteren naar internationale uitzendingen of het volgen van satellieten, bij Sectie ODE vind je gelijkgestemde mensen die je kunnen helpen bij het verkennen van deze spannende aspecten van de hobby.


Word Lid van Sectie ODE

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de wereld van radioamateurisme en op zoek bent naar een ondersteunende gemeenschap om je reis te beginnen, kijk dan niet verder dan Sectie ODE in Oudenaarde. Ongeacht je achtergrond of ervaring, je bent van harte welkom om deel uit te maken van onze levendige en boeiende gemeenschap. 

Lokaal lid worden van de sectie ODE is gratis. 


Kom langs op een van onze bijeenkomsten of neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je lid kunt worden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze club en samen de opwindende wereld van radioamateurisme te verkennen!