Home » Nieuws » SMD workshop 18/11
     

SMD workshop 18/11

SMD workshop Vrijdag 18/11

Vrijdag komen we samen om elkaar ervaringen te delen ivm het solderen van SMD componenten. Het gaat hier niet om een voordracht, wel kan iedereen zijn soldeerbout/printplaat/onderdelen meebrengen en tonen we elkaar aan hoe we dit het beste doen. Kleeft u de componenten, gebruik jij flux, soldeer jij alles eerst vast of begin je er gewoon niet aan, … Vrijdag bespreken we in groep dat we hier geen angst voor hoeven te hebben, niet alle formeten zijn even moeilijk.

http://on4ob-on0tv.be/activiteiten/workshop-solderen-van-smd/

Hambeurs zondag 20/11

volgende zondag 20 nov twee hambeurzen op dezelfde dag in dezelfde streek:  WRA en RSX, een gelegenheid om beide te bezoeken.

Ivm WRA:

Allen van harte welkom op onze hambeurs op 20 November as. Er zijn nog enkele tafels vrij , inschrijven kan nog tot donderdag 17 Nov. Of komt u liever als bezoeker ,  componenten nodig ? Van Dijken elektronica aanwezig. Vind u niet uw materiaal in tweedehands , nieuw kan ook , de firma Veenstra is er ook. Of kom gerust voor een gezellige babbel , en stevige borrel. Deuren open om 9.30u

http://www.wra.be/

 

Opleiding Harec 23/11

in GNT start woensdag een opleiding Harec. Er zijn nog plaatsen vrij.

Voodracht maritieme communicatie 25/11

Sinds de ramp met de Titanic in 1912 is er op gebied van veiligheid en communicatie in de scheepvaart veel veranderd. Het doel van deze voordracht is om de aanwezigen kennis te laten maken met de verscheidene communicatiesystemen die gebruikt worden aan boord van schepen. Dit voor zowel communicatie tussen schepen als communicatie tussen een schip en een kuststation. Van elk systeem worden de belangrijkste eigenschappen overlopen,  de werking en het gebruik ervan wordt uitgelegd aan de hand van didactisch materiaal en een Powerpoint presentatie.

Adres: Zaal Parochiehuis, Onkerzelestraat 152 te 9500 Onkerzele-Geraardsbergen.
Opgelet: eenrichtingsverkeer in de straat .
Deuren open om 19.30 uur.
Aanvang voorstelling om 20 uur.

Dag van de wetenschap 27/11

27 november: Dag van de Wetenschap.  Voor de lokaties zie website UBA. Wij zijn present in Gent (Industrie Museum Miat) en in Bogaarden.

Helpende handen zijn steeds welkom: wie het plezier wil smaken om de kinderen te helpen met de bouw van morsesleuteltjes of de signaalzoekers kan zich melden bij ON2TD of ON6HI.

Spring naar toolbar